2performant

vineri, 27 martie 2015

Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei


656x440_tarta-sarata-cu-prosciutto-ricotta-si-ardei-367604
INGREDIENTE
aluat de foietaj
300 g ricotta
1 ou
2 ardei grasi
4/5 felii de prosciutto
2 linguri de parmezan razuit
80 g cascaval
sare
piper
un catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei:
Ardeii se taie in bucati nu foarte mici si se calesc 15 minute impreuna cu catelul de usturoi. Intr un bol se pune ricotta,oul, parmezanul, sarea, piperul, prosciutto si cascavalul taiate cubulete si se amesteca toate. Se tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt se aseaza foietajul, se inteapa din loc in loc , apoi rasturnam compozitia, o nivelam si asezam ardeii caliti. Se coace 20 min in cuptorul preincalzit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu