INGREDIENTE
- 500 gr carne tocata porc
- 200 gr carne tocata de pui
- 1 ou
- 2 felii paine inmuiate in lapte sau apa minerala
- condimente pentru carne tocata
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 2 cepe calite in unt/ulei
- masline
- ciuperci mici conservate, intregi
MOD DE PREPARARE RETETA Briose din carne tocata:
Se caleste ceapa in unt sau in ulei. Se lasa la racit. Se
pune carnea tocata in robot pana se face pasta, se adauga feliile de
paine care au fost inmuiate in apa minerala sau lapte, dar nu se scurge
de lichid, ci se pun asa cum sunt. Se adauga si oul, condimentele,
bicarbonatul si ceapa calita rece. Se adauga si o lingurita de delikat.
Se amesteca bine la robot. Se pregatesc formele de briose, se umple
jumatate de forma si se adauga cate o ciuperca in mijloc si se
completeaza apoi cu carne, dupa care se orneaza cu felii de masline. Se
introduc la cuptor pana se rumenesc frumos.
Se servesc ca aperitiv sau in diverse combinatii.
Se servesc ca aperitiv sau in diverse combinatii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu