2performant
luni, 23 martie 2015
Drob de pui
Ingrediente:
500 g piept de pui
500 g ficatei
500 g ciuperci
3 legaturi de ceapa verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
5 oua
sare
piper
unt
pesmet
Mod preparare:
Calesti in unt ceapa verde,curatata si spalata,adaugi pieptul de pui si ficateii tocati marunt,apoi ciupercile tocate marunt.Lasi amestecul putin la racit,apoi adaugi galbenusurile pe rand.Albusurile batute spuma cu putin suc de lamaie le adaugi treptat in compozitie.La urma pui verdeata taiat marunt,piper si sare dupa gust.Coci in tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Etichete:
ciuperci,
drob,
ficatei,
piept de pui,
retete de pasti
Locația:
București, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu