2performant

joi, 26 martie 2015

Rulada cu somon afumat si spanac


656x440_rulada-cu-somon-afumat-si-spanac-367406
INGREDIENTE
    2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
    500 g spanac congelat
    200 g crema de branza (tip Philadelphia)
    100 g somon afumat
    1 ceapa mica
    2 oua
    sare si piper
    un galbenus (pentru uns )
    seminte de susan albe si negre (pentru decor )
MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat si spanac:
Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .
Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.
Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.
Servim calde sau reci ,pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu