2performant

marți, 24 martie 2015

Miel cu ardei rosii si vin


20150308_121755
Ingrediente:
900 g miel
1 lingura faina
4 linguri ulei
2 cepe rosii
4 catei usturoi
2 lingurite boia
2 foi de dafin
2 crengute de cimbru
patrunjel tocat
1 cana si jumatate vin rosu
1/2 cana apa
3 ardei rosii
sare
piper
condiment pentru miel
Mod preparare:
Tai carnea in bucati,o condimentezi si o dai prin faina.Intr-o tigaie pui uleiul la incins si prajesti bucatile de carne,pana devin aurii,apoi le golesti intr-o tava la cuptor.
Separat,calesti ceapa taiata pestisori si usturoiul taiat rondele,apoi adaugi boia,foile de dafin,cimbrul,vinul rosu,apa si ardeiul taiat fideluta si le lasi la fiert 10-15 min.
Dupa ce au fiert,torni continutul peste carne,in tava de cuptor,acoperi tava cu folie de aluminiu si dai tava la cuptor 30 de minute.Servesti preparatul cald,decorat cu foi de dafin,cimbru si patrunjel,alaturi de o garnitura de cartofi sau legume asortate.
Pofta buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu