2performant

marți, 24 martie 2015

Mancare ardeleneasca


20150308_121740
Ingredinete:
800 g pulpa de porc
5-6 cartofi
2-3 cepe
3 ardei rosii sau gogosari rosii sau bulion
3-4 linguri ulei
2 lingurite zahar
boia dulce
sare
piper
Mod preparare:
Speli carnea,o tai cubulete si apoi o lasi sa se scurga,dupa care o pui la inabusit.Speli si tai in cubulete sau felii subtiri ceapa si ardeii,le freci cu putina sare si le pui peste carnea inabusita.Acoperi cu un capac si lasi totul sa fiarba in suc propriu,adaugand apoi putina apacalduta.Pui si cartofii taiati cubulete si lasi totul la foc mic.Verifici apoi cu o furculita daca s-a fiert carnea si o condimentezi cu sare,piper,boia dulce si,la sfarsit,adaugi rosiile sau bulionul.Mai lasi cateva minute sa fiarba si apoi dai preparatul la cuptorul bine incins,pentru cisca 5 minute.Ornezi cu patrunjel verde taiat marunt si servesti mancarea calda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu