Ingrediente:
1 kg de cuburi de vitel 1 ceapa 2 morcovi 1 tulpină de telina 2 cartofi 1 pahar de vin rosu 100 ml de sos de rosii 500 ml de bulion de carne 1 lingura boia de ardei 50 ml ulei de masline 30 de grame de faina sare
Cum sa faci gulaș
Dati prin faina bucățile de carne de vită.
Caliti ceapa in ulei .
Adăugați bucățile de carne acoperite cu făină și le prajiti timp de câteva minute.
Se toarna vinul roșu.
Acoperiti tocană cu bulion și se fierbe acoperit la foc mic.
Curatati cartofii și morcovii și se taie în cuburi. După câteva minute se adauga cartofii, morcovii, telina, sosul de rosii si boia de ardei.
Se agită, se adaugă sare și se fierbe la foc mic, cu capac timp de 40 minute, asigurându-vă pentru a adăuga bulion imediat ce gulaș începe să se usuce.
Cand este gata, se condimentează cu sare și boia si se serveste fierbinte în vase de lut, ca să păstreze căldura.
Pofta buna!
Caliti ceapa in ulei .
Adăugați bucățile de carne acoperite cu făină și le prajiti timp de câteva minute.
Se toarna vinul roșu.
Acoperiti tocană cu bulion și se fierbe acoperit la foc mic.
Curatati cartofii și morcovii și se taie în cuburi. După câteva minute se adauga cartofii, morcovii, telina, sosul de rosii si boia de ardei.
Se agită, se adaugă sare și se fierbe la foc mic, cu capac timp de 40 minute, asigurându-vă pentru a adăuga bulion imediat ce gulaș începe să se usuce.
Cand este gata, se condimentează cu sare și boia si se serveste fierbinte în vase de lut, ca să păstreze căldura.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu