2performant

miercuri, 25 martie 2015

Rulada de cascaval


Imagini pentru rulada de cascaval

Ingrediente Rulada de cascaval

450 gr cascaval,
100 gr muschi de porc feliat,
1 ardei gogosar in otet.

Mod de preparare Rulada de cascaval

  1. Cascavalul se taie cubulete si se pune  intr-un vas la bain-marie, pana se topeste complet.
  2. Se amesteca usor dupa fiecare topire , pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Pe un blat intindem 1 bucata dreptunghiulara de  folie aluminiu iar deasupra 1 folie alimentara ( dimensiune 20×30).
  4. Se toarna cascavalul  pe folie iar cu o lingura intindem sub forma dreptunghiulara si 5-6 mm grosime.
  5. Pe toata suprafata adaugam un strat de muschi feliat subtire iar la margine un rand de fasii de gogosar.
  6. Rulam strans doar cu folia alimentara, apoi rulam rulada obtinuta cu folia de aluminiu.
  7. Se strange bine la capete ,  se pune la rece pentru 5-6 ore apoi se portioneaza in felii potrivite .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu