Ingrediente Rulada de cascaval
450 gr cascaval,100 gr muschi de porc feliat,
1 ardei gogosar in otet.
Mod de preparare Rulada de cascaval
- Cascavalul se taie cubulete si se pune intr-un vas la bain-marie, pana se topeste complet.
- Se amesteca usor dupa fiecare topire , pana obtinem o compozitie omogena.
- Pe un blat intindem 1 bucata dreptunghiulara de folie aluminiu iar deasupra 1 folie alimentara ( dimensiune 20×30).
- Se toarna cascavalul pe folie iar cu o lingura intindem sub forma dreptunghiulara si 5-6 mm grosime.
- Pe toata suprafata adaugam un strat de muschi feliat subtire iar la margine un rand de fasii de gogosar.
- Rulam strans doar cu folia alimentara, apoi rulam rulada obtinuta cu folia de aluminiu.
- Se strange bine la capete , se pune la rece pentru 5-6 ore apoi se portioneaza in felii potrivite .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu