2performant
sâmbătă, 28 martie 2015
Miel cu spanac
Ingrediente:
1 kg carne de miel cu os
1,5 kg spanac
8 linguri ulei
2 cepe mari
3-4 catei de usturoi
sare
piper
2 linguri pasta de tomate
1 lingura faina
1 lamaie
Mod preparare:
Cureti spanacul,il speli in mai multe ape,il oparesti si il pui la scurs(daca frunzele sunt foarte mari,le tai,dar nu marunt)
Speli bucatile de carne,le portionezi si le innabusi in ulei.Adaugi ceapa tocata si usturoiul.Sarezi,piperezi si adaugi pasta de tomate.Pui apa fierbinte si lasi la fiert pana cand carnea se inmoaie.Adaugi spanacul si mai feirbi cisca 10-15 minute.Dizolvi faina in putina apa si adaugi peste intreaga compozitie.
Mai lasi sa dea cateva clocote si adaugi suc de lamaie.Servesti cald.
Pofta buna.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu