2performant

miercuri, 25 martie 2015

Tocanita de vara cu aripioare de pui:

tocanita de vara
Ingrediente:
8 aripioare de pui
1 kg ceapa
2 morcovi medii
2 ardei grasi rosii(capia)
2 ardei grasi galbeni
1/2 kg rosii
1 lingura bulion
sare
piper
patrunjel
marar
Mod de preparare
Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.Se curata
toate legumele si se spala. Se toaca ceapa julien, ardei si rosiile cubulete, morcovii se rad.
Se spala aripioarele si se curata.
Toate legumele se pun la calit in ulei, se adauga si aripioarele cand ceapa incepe sa scada. Se adauga sare,piper dupa
gust si se lasa la fiert la foc mediu.
Dupa 30 minute se adauga bulionul si se micsoreaza focul.
Cand tocanita este aproape gata, se spala si se toaca patrunjelul si mararul si se adauga.
Se mai potriveste de sare dupa gust, ardei dandu-i mai multa dulceata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu