2performant

sâmbătă, 28 martie 2015

Friptura de miel

20150316_112506
Ingrediente:
2 kg carne de miel
1 legatura de verdeata
sare
piper
condiment pentru carnea de miel
boia dulce
4 capatani de usturoi
foi de dafin
1/2 ulei de floarea soarelui
1/4 l vin alb
1 legatura de usturoi verde
Mod preparare:
Speli carnea,o portionezi,o condimentezi cu sare,piper,condiment pentru carnea de miel,4 capatani de usturoi pisat,boia dulce,vinul alb,usturoiul verde tocat marunt si lasi la marinat in acest bait cateva ore inainte de preparare.
Apoi asezi carnea cu tot cu bait intr-o tava in care ai pus uleiul,o ceasca de vin si 2-3 cani de apa.In cuptorul incins pui carnea la prajit cam o ora,timp in care intorci carnea pe ambele parti pentru a se frige uniform.Cand e gata,poti orna dupa preferinta cu verdeata tocata marunt.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu