2performant

joi, 26 martie 2015

Peste la cuptor cu avocado, brânza feta si busuioc

peste-copt-avocado-branza-feta-busuioc-800x600-23503

Ingrediente peste la cuptor cu avocado, brânza feta si busuioc

1kg file peste alb (pangasius am luat eu);
1 avocado;
250 g branza feta;
200 g smantana;
250 g rosii cherry;
busuioc proaspat;
sare si piper;
putin ulei de masline pentru uns tava.
peste la cuptor
Mod de preparare peste la cuptor cu avocado, brânza feta si busuioc
Pentru peste copt cu avocado, branza feta si busuioc se unge tava cu putin ulei, se aseaza pestele si i se da sare si piper. Avocado se taie bucati si se aseaza peste peste, dupa care se taie si rosiile pe jumatate sau se lasa intregi si se aseaza si ele peste peste.
Branza feta se taie cubulete si se pune in tava, apoi se toarna smantana si se presara si putin busuioc proaspat maruntit (daca nu aveti proaspat e bun si cel uscat).
Pestele copt cu avocado, branza feta si busuioc se da la cuptor pentru 15-20 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu