2performant
sâmbătă, 28 martie 2015
Rulada cu somon afumat si spanac
INGREDIENTE
2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
500 g spanac congelat
200 g crema de branza (tip Philadelphia)
100 g somon afumat
1 ceapa mica
2 oua
sare si piper
un galbenus (pentru uns )
seminte de susan albe si negre (pentru decor )
MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat si spanac:
Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .
Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.
Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.
Servim calde sau reci ,pofta buna!
Etichete:
peste,
retete cu peste,
rulada,
somon,
spanac
Locația:
București, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu