2performant

duminică, 22 martie 2015

Chiftele in foi de napolitana


20150316_112839
Ingrediente:
1 kg carne tocata amestec
1 ceapa
5 oua
4-5 catei mari de usturoi
3 feii paine
1 legatura patrunjel
2 foi napolitana
sare
piper
pesmet
ulei pentru prajit
Mod preparare:
Pui carnea tocata intr-un castron,adaugi usturoiul pisat,ceapa tocata marunt,painea inmuiata in apa si stoarsa bine,3 oua,sare si piper dupa gust.
Omogenizezi bine si lasi 10 minute sa se omogenizeze.
Asezi o foaie de napolitana pe un tocator,intinzi carnea si o acoperi cu a doua foaie de napolitana,dupa care o tai patratele.
Bati doua oua cu putina apa si treci patratelele prin amestec.
Tavalesti patratelele de napolitana prin pesmet si le prajesti,la foc mic,pe ambele parti,in ulei incins.Scoti chiftelele pe prosoape absorbante.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu