Ingrediente:
500 gr piept de pui
o linguriță rasă de ghimbir
6 căței de usturoi zdrobiți
zeama de la o lămâie
3 linguri de ulei de măsline
o linguriță rasă de ghimbir
6 căței de usturoi zdrobiți
zeama de la o lămâie
3 linguri de ulei de măsline
De aromat
1 linguriță de cimbru
două prafuri de piper
două prafuri de piper
Tai pieptul de pui în bucăți pe care le scufunzi în sos. După aceea, acoperi castronul și-l bagi un ceas în frigider (dacă te lasă foamea, poți să-l ții și mai mult la rece).
Odată așteptarea încheiată, perpelești puiul pe tigaia grătar bine încinsă, întorcându-l des, ca să se facă uniform fără să se usuce. Când e rumen, îi potrivești un sos de usturoi (câțiva căței zdrobiți și frecați cu ulei de măsline și puțină apă) și o salată de castraveți cu iaurt și – daaaaa – usturoi.
Poftă Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu