INGREDIENTE
500 gr de faina
3 oua
150 ml lapte
6 lg de ulei
1 lg de zahat
un praf de sare
un pl drojdie uscata
100 gr salam italian
MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam italian:
Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.
Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de salam italian , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu