2performant

miercuri, 25 martie 2015

Pate de ciuperci


Ingrediente Pate de ciuperci

300 gr ciuperci proaspete, 
2 cepe, piper sare,
 2  felii franzela,
 4 linguri ulei.

Mod de preparare Pate de ciuperci

  1. Ciupercile spalate , le taiem in 2, 4 parti si se pun la fiert pentru 15-20 min. Dupa fierbere se pun la scurs intr-o sita.
  2. Feliile de paine se pun la inmuiat in apa apoi se storc.
  3. Ceapa se marunteste si se caleste in ulei impreuna cu ciupercile, sare si piper, pana capata o culoare usor aurie.
  4. Se lasa sa se racesca complet apoi cu un mixerr vertical se mixeaza impreuna cu franzela pana obtinem un pate omogen. Pate-ul se potriveste de sare si piper.
  5. Se introduce la rece pentru 1 ora apoi se poate servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu