2performant

luni, 30 martie 2015

Salata de orez


Salata de orez - imagine 1 mare
Ingrediente
  • Pentru 4 persoane: 300 g orez lung
  • 100 g kaizer (sau costita)
  • 150 g mazare fiarta
  • 150 g boabe porumb
  • o crenguta de rozmarin
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
Mod de preparare
Se pune orezul la fiert in multa apa cu sares lasandu-se la fiert dupa cum scrie pe punga (daca puteti sa il fierbeti pe abur e si mai bine).
Se taie kaizerul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie antiaderenta fara a condimenta pana cand va deveni putin crocant.
Se scuge orezul de apa ramasa si se clateste cu apa rece, se stoarce bine de apa se pune intr-un castron se adauga uleiul apoi kaizerul, mazarea, boabele de porumb si crenguta de rosmarin tocata marunt.
Se amesteca si se lasa la rece macar o ora inainte de a fi servit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu