INGREDIENTE
- 4 rosii
- 50 gr masline naturale
- 50 gr masline verzi umplute cu gogosari
- zeama de lamaie
- ulei de masline
- busuioc verde verde
- sare
MOD DE PREPARARE RETETA Salsa de rosii:
Rosiile se spala se taie felii , .
Deasupra se pun maslinele curatate de samburi si frunzele de busuioc verde ,spalate .
Se asezoneaza dupa gust cu sare [ nu prea multa si maslinele contin sare], zeama de lamaie si ulei de masline .
Se amesteca salata si se serveste si ca gustare sau langa un fel principal .
Eu am servit aceasta minunata si simpla salata cu paine prajita frecata cu usturoi , stropita cu ulei de masline si zeama de lamie + fulgi de chilli.
Cantitatile sunt orientative si ajustabile :D
Deasupra se pun maslinele curatate de samburi si frunzele de busuioc verde ,spalate .
Se asezoneaza dupa gust cu sare [ nu prea multa si maslinele contin sare], zeama de lamaie si ulei de masline .
Se amesteca salata si se serveste si ca gustare sau langa un fel principal .
Eu am servit aceasta minunata si simpla salata cu paine prajita frecata cu usturoi , stropita cu ulei de masline si zeama de lamie + fulgi de chilli.
Cantitatile sunt orientative si ajustabile :D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu