2performant

sâmbătă, 21 martie 2015

Cornuri cu salam italian

656x440_cornuri-cu-salam-italian-361289

INGREDIENTE
    500 gr de faina
    3 oua
    150 ml lapte
    6 lg de ulei
    1 lg de zahat
    un praf de sare
    un pl drojdie uscata
    100 gr salam italian
MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam italian:
Faina o punem intr-un castron,in mijloc facem o gropita unde punem, drojdia dizolvata cu zaharul in lapte cald,un praf de sare,2 oua si uleiul.Se framanta un aluat si il lasam sa isi dubleze volumul la caldura.
Se intinde cu sucitorul o foaie din aluat si se taie triunghiuri potrivite si aseazam pe fiecare triunghi cate o bucata de salam italian , apoi se ruleaza aluatul de la baza spre varfuri ,dand forma de corn.Se ung cu ou batut cu sare si piper. Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt,asezam cornurile si lasam 25 de minute pana capata o culoare rumena.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu