Ingrediente:
- două rădăcini păstârnac
- trei morcovi
- două cepe
- o legătură de ceapă verde
- trei cartofi
- o jumătate de kg spanac
- 250 g iaurt
- un ou
- 100 g unt
- sare
- piper
- pătrunjel
- mărar
- ţelină
- trei l apă
Mod de preparare:
Curăţăm legumele, le dăm prin răzătoare, le călim în unt şi adăugăm apă până se pătrund.Între timp, ceapa o tocatăm mărunt şi spanacul îl tocăm fideluţă, le adăugăm peste zarzavat împreună cu un ou şi le amestecăm bine.
Dupa 10 minute adăugăm apa fierbinte, sarea, piperul şi cartofii tăiaţi cubuleţe. După ce cartofii s-au fiert, dregem ciorba cu iaurt. O ridicăm de pe foc şi presărăm mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt.
Ciorba se serveşte caldă.
Pofta bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu