Ingrediente:
- Friptură de pui - 1
- Castraveți 1
- Mere 1
- Portocale 1
- Rucola proaspata 250 gr
- Porumb galben dulce 160 gr
- Suc de portocale - ½
- Ulei de masline extra virgin (EVO) 4 linguri
- Sare dupa gust
Pregătire
Ia bucatile de pui fript deja fiert, tăiati carnea prin îndepărtarea pielii și oaselor, se taie în bucăți mici și se pune deoparte.
Acum, ia un bol și puneti castravetele curățat și tăiat în felii, măr
cu coaja, se taie în cuburi și portocala felii .
Adauga carnea de pui si porumbul peste legume proaspăt preparate și se amestecă bine.
Puneti in salata ulei de măsline extravirgin, suc de la o jumătate de portocală și un praf de sare și se amestecă.
Ia vasele care vor servi ca o parte din salata și poziționati felii de
portocale și un pic "de rucola proaspeta, apoi se umple cu salata de
pui.
Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu