200 g bacon
4 crengute rosmarin
4 linguri ulei de masline extra virgin
Pregătire:
Peel, se spală și se usucă cartofii.
Luați două bețișoare de lemn și așezați-le una lângă alta pe suprafața de lucru.
Tăiați un cartof in jumatate pe lungime și puneți in mijlocul celor două frigarui de lemn.
Incepeti să feliati cartofii,taiati pana la atingeti frigaruile.
Rezultatul va fi un cartof felii, dar încă deținute împreună.
Repetați cu toti ceilalti cartofii.
Așezați in crapaturile de la cartofii rozmarin, bacon sau ingredientele preferate.
Aranjați cartofii, aromatizati jumătati pe o tava de copt căptușita cu hârtie de patiserie.
Udați cartofii cu o rundă generoasă de ulei de măsline extravirgin și se condimentează cu sare.
Coaceți cartofii la 190 ° C timp de 40 minute.
Când cartofii sunt facuti, se transferă pe un platou pentru a fi serviti cat încă sunt fierbinti,ca o garnitura.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu