2performant

luni, 23 martie 2015

Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco

656x440_cornuri-cu-salamsunca-si-cascaval-delaco-366189
INGREDIENTE
1 kg de faina
25 gr de drojdie proaspata
5 oua
2 lg de zahar
300 gr de lapte
12 lg de ulei
un praf de sare
100 gr salam
100 gr sunca
100 gr cascaval Delaco
MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu salam,sunca si cascaval Delaco:
Drojdia se dizolva impreuna cu zaharul in laptele cald. Faina se pune intr-un bol, se adauga, laptele cu zaharul si drojdia dizolvata, untul. Se framanta un aluat elastic. Se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul. Pentru umplutura cascavalul se rade.
Aluatul crescut se imparte in 2 parti egale, o parte se lasa, iar cealalta parte se imparte in 8 parti egale. Se intind oval si o jumatate va fi crestata longitudinal, iar pe cealalta se pune umplutura(o felie de salam,sunca si presaram cascaval), se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung cu ou si se baga la cuptorul preincalzit la 200 gr pana se rumenesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu