2performant

sâmbătă, 21 martie 2015

Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco


 656x440_oua-umplute-cu-pate-de-ficat-si-telemea-delaco-355505
INGREDIENTE
30 oua
1 cutie (250 gr) pateu Bucegi
150 gr telemea Delaco
500 gr maioneza
frunze patrunjel ( pentru decor)
1/2 gogosar rosu ( pentru decor)
sare
piper alb
1 lingura otet
MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate de ficat si telemea Delaco:
Ouale se spala bine, apoi le punem la fiert cu putina sare si 1 lingura otet (se decojesc mai bine) lasam sa fiarba 15 minute, apoi le punem in apa rece si le lasam 5 minute. Le decojim, le taiem in doua, scoatem galbenusurile si jumatatile de ou le asezam pe o tava.
Galbenusurile le pasam bine cu o furculita, adaugam pateul, telemeaua data pe razatoarea cu ochiuri mici, mai adaugam 250 gr maioneza, putin piper alb si amestecam bine cu mixerul.
Cu compozitia obtinuta umplem ouale, le asezam cu umplutura in jos (sa nu se oxideze) apoi ornam cu restul de maioneza, frunze de patrunjel si gogosar.
Sunt bune, un aperitiv delicios. Sa va fie de folos .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu