2performant

marți, 7 aprilie 2015

Gratar Piept de pui



Ingrediente


    2 jumatati piept de pui dezosate fara piele
    sucul de la 1 lamaie
    1 lingurita oregano uscat
    1/2 lingurita usturoi praf ( sau puteti folosi usturoi proaspat tocat )
    2 lingurite de ulei de masline
    Serviti cu
    brânza feta
    Tzatziki , sos ( eu folosesc Tzatziki )

    masline
   


Preparare:

    Combinati de sucul de lamaie , oregano , usturoiul în vas superficial . Amestecati
pentru a combina . În timp ce acestea se amesteca în ulei de masline .
    Adaugati carnea de pui . Marinati 30-60 de minute si intoarceti pieptul la jumatatea timpului .
    Tineti pe gratar dupa placul dumneavoastra ; aruncati sosul .
    Serviti cu branza feta , sos tzatziki ( sos Gyro ) , si masline .

Piept de pui cu Marmelada si BBQ




Ingrediente


    1 cana marmelada de portocale
    2 linguri sos de soia
    1 cana de sos dvs. favorit,bbq
    12 bucati piept de pui dezosat fara piele sau de 24 de pulpe de pui dezosate
    1 lingura amidon de porumb
    2 linguri de apa rece

Preparare:

  Topiti marmelada cu sosul de soia intr-o tigaie,amestecand des
    Se amesteca sosul barbecue.
    Puneti carnea de pui în oala . Se toarna sosul. Se amesteca pentru a acoperi.
    Acoperiti si gatiti pe stabilirea venind în 4 ore sau low 6 ore.
    Pentru a coace, cuptor preincalzit la 350F (180C). Puneti carnea de pui intr-o vas mare
termorezistent termorezistent,. Se toarna sosul peste pui. Se amesteca. Amplasat pe o foaie
de copt pentru a prinde orice picaturi.
    Coaceti, acoperit, în centrul cuptorului preîncalzit pâna când puiul se simte elastic
atunci când este apasat si sosul este topit, cam 1 3/4 ore.
    Pentru a îngrosa sosul, pune puiul gatit intr-un castron mare de servire.
    Într-un castron mic, se amesteca amidon de porumb cu apa pâna la dizolvare.
    Puneti la fiert într-o cratita de dimensiuni medii.
    Dati la foc mare. Se aduce la fierbere. Se pune în amestec amidon de porumb.
    Reduceti focul la mediu. Se amesteca pâna se îngroasa sosul, 2 minute. Se toarna peste pui.
    Nota: Prefer marmelada de portocale. Reteta produce aproximativ 3 cesti de sos.

Bruschetta de pui





Ingrediente


    1 piept de pui, dezosat si fara piele taiat în bucati de servire si
    1 ou mare, batut usor
    1/2 ceasca pesmet
    3 linguri de ulei vegetal
    3 linguri ulei de masline
    2 lingurite de otet balsamic
    2 linguri busuioc proaspat, tocat
    1/8 lingurita praf de usturoi
    1/8 lingurita sare ceapa
    1 rosii mari, tocate
    sare, dupa gust
    piper, dupa gust
    mozzarella, tocat pentru topping

Preparare:

    Într-un bol mediu, amestecati împreuna uleiul de masline si otet balsamic. Se amesteca
în busuioc, praf de usturoi, sarea,ceapa si rosiile. Se condimenteaza cu piper dupa gust. Se
 lasa sa stea timp de cel putin 15 minute, amestecand ocazional.
    Între timp, se încalzeste uleiul vegetal la foc mediu. Condimentati pieptul de pui cu
sare si piper. Scufundati puiul în ou, se scutura excesul si apoi apasati în amestec de
pesmet pentru a acoperi.
    Incalziti uleiul vegetal la foc mediu intr-o tigaie mare. Puneti carnea de pui în tigaie
 si se fierbe timp de 5 pâna la 7 minute pe fiecare parte, pâna când puiul nu mai este roz
in centru si are o culoare maro auriu. Reduceti focul la mic.
    Turnati bruschetta peste pui. Top cu mozzarella. Acoperiti puiul doar suficient de lung
pentru ca brânza sa se topeasca.
   Pofta buna!

Pui mexican la gratar




 
Ingrediente


    8 pulpe de pui sau 4 jumatati de piept de pui , cu os
    ingrediente marinata
    1/2 ceapa
    1 catel de usturoi mare
    1/4 cana ulei de masline
    1/2 lingurita oregano mexican
    1/2 lingurita chimion
    Sare 1 lingurita
    1/2 lingurita piper negru
    1/4 lingurita ardei uscat praf
    1 lingurita boia de ardei
    2 linguri de otet de mere
    1 mâna frunze coriandru ( optional )

Preparare:

    Puneti toate ingredientele marinate in blender si lichefiati .
    Puneti marinata într-o punga si adaugati bucatile de pui . Rotiti de câteva ori pentru a
distribui sosul .
    Bagati la frigider pentru cel putin 2 ore l-am lasa timp de aproximativ 10 ore .
    Scoateti carnea de pui din sos si puneti pe gratar fierbinte . Scurgeti sosul .
   Intoarceti din cand in cand pâna când puiul este gatit .

luni, 6 aprilie 2015

Chec de broccoli



 

Ingrediente:

1 kg de broccoli
250 g brânză
1 cățel de usturoi
3 oua
25 de grame de parmezan ras
ulei de măsline extra virgin
merge în sus
piper

Mod preparare:

Curățați broccoli apoi se împart în buchețelele și se fierb în aburi timp de 7-8 minute
Apoi, caliti intr-o tigaie cu un catel de usturoi și putin ulei de măsline
Sare si piper

Între timp, intr-un castron se amestecă împreună ricotta cu brânză parmezan , oua , sare și
piper
Doar broccoli sunt facuti ,ii pasati
Apoi adăugați la amestecul de ricotta și ouă
Se amestecă până aluatul este neted
Se unge o tava de chec cu ulei și se toarnă amestecul . Nivelati suprafața cu spatele unei
 linguri , gatiti checul într-un cuptor preîncălzit la 180 ° C timp de 40 minute .
Când este gata , se lasa sa se ​​raceasca in cuptor
Apoi, scoateti checul pe un platou,feliati și se servești.
Pofta buna!

duminică, 5 aprilie 2015

Aperitiv cu branza si somon




Ingrediente:

80 de grame de faina 00
1 ou
150 ml de lapte
1/2 linguri?a de drojdie instant pentru placinte
merge în sus

100 de grame de Philadelphia
100 de grame de somon afumat
arpagic


Se separa galbenusul de albus si se bate galbenusul de ou intr-un bol cu lapte
Apoi se adauga faina si praful de copt si se continua agitarea .
Se lasa aluatul timp de aproximativ o ora .
Acum, adaugati la amestec albusurile batute cu un vârf de cutit de sare
Se amesteca usor , pentru a nu elimina compusul .
Se incinge o tigaie cu putin ulei si unsoare , atunci când este cald , puneti-va un polonic
de aluat
Dupa câteva minute intoarce blini folosind o spatula si apoi se rumeneste pe partea cealalta
Puneti brânza pe fiecare blini
Apoi o bucata de somon afumat , garnisite cu o crenguta de arpagic si serviti
Pofta buna!

Cornuri de cartofi

 










Ingrediente 8 cornuri :

300 de grame de cartofi
80 de grame de făină 00
Sare 1 linguriță
20 g parmezan

50 de grame de sunca
50 de grame de brânză dupa gust

Ulei de semințe pentru prajit
Cum sa faci cornuri de cartofi

Se fierb cartofii timp de 30 minute
Se curata cartofii , Se zdorbesc cartofi și se colectează piureul intr-un castron .
Adăugați sarea , parmezan și făină , și formati un aluat moale , dar nu lipicios
Intindeti" aluatul pe suprafata presarata cu faina intr-un cerc și împărțiți-l în felii cu
un cuțit .
La centrul de fiecare felie pune o bucată de brânză și un pic de șuncă
Rulati fiecare felie pe rand, dându-i forma un croissant .
Pune cartofii cornuri pe o foaie de copt acoperit cu hartie de copt si se coace în cuptorul
preîncălzit la 200 ° C timp de aproximativ 15 minute .
Prăjiti alternativ, cornurile în ulei fierbinte , să le rumenim și se scurge pe un prosop de
 hârtie .
Serviti cornurile calde.
Pofta buna!