2performant
marți, 7 aprilie 2015
Piept de pui cu Marmelada si BBQ
Ingrediente
1 cana marmelada de portocale
2 linguri sos de soia
1 cana de sos dvs. favorit,bbq
12 bucati piept de pui dezosat fara piele sau de 24 de pulpe de pui dezosate
1 lingura amidon de porumb
2 linguri de apa rece
Preparare:
Topiti marmelada cu sosul de soia intr-o tigaie,amestecand des
Se amesteca sosul barbecue.
Puneti carnea de pui în oala . Se toarna sosul. Se amesteca pentru a acoperi.
Acoperiti si gatiti pe stabilirea venind în 4 ore sau low 6 ore.
Pentru a coace, cuptor preincalzit la 350F (180C). Puneti carnea de pui intr-o vas mare
termorezistent termorezistent,. Se toarna sosul peste pui. Se amesteca. Amplasat pe o foaie
de copt pentru a prinde orice picaturi.
Coaceti, acoperit, în centrul cuptorului preîncalzit pâna când puiul se simte elastic
atunci când este apasat si sosul este topit, cam 1 3/4 ore.
Pentru a îngrosa sosul, pune puiul gatit intr-un castron mare de servire.
Într-un castron mic, se amesteca amidon de porumb cu apa pâna la dizolvare.
Puneti la fiert într-o cratita de dimensiuni medii.
Dati la foc mare. Se aduce la fierbere. Se pune în amestec amidon de porumb.
Reduceti focul la mediu. Se amesteca pâna se îngroasa sosul, 2 minute. Se toarna peste pui.
Nota: Prefer marmelada de portocale. Reteta produce aproximativ 3 cesti de sos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu