2performant

duminică, 3 mai 2015

Fasole verde înăbușită


 Fasole verde înăbușită

Ingrediente

  • Fasole verde 800 gr
  • Decojite rosii 500g
  • 1 catel de usturoi
  • Chili picant opțional - 1
  • 1 buchet de patrunjel
  • Ulei de masline extra virgin (EVO) 4 linguri
  • Sare dupa gust

Pregătire

Se taie usturoiul și pătrunjelul.
Se încălzește uleiul într-un fund de o tigaie.
Se adauga ierburi tocate și ardei rosu, dacă doriți.
Când sosul sa dezlănțuit toată aroma, se adauga rosiile.
Adăugați sare și se fierbe sosul.
Intr-o oala se pune apa cu sare pentru gătit fasolea, apoi se fierbe fasolea timp de aproximativ 15 minute sau pana este fiarta.
Scurgeti fasolea fiarta si le puneti la tigaie cu sos.
Serviti fasolea fierbinte ca o garnitura cu carne.
Pofta buna! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu