2performant
duminică, 5 aprilie 2015
Cornuri de cartofi
Ingrediente 8 cornuri :
300 de grame de cartofi
80 de grame de făină 00
Sare 1 linguriță
20 g parmezan
50 de grame de sunca
50 de grame de brânză dupa gust
Ulei de semințe pentru prajit
Cum sa faci cornuri de cartofi
Se fierb cartofii timp de 30 minute
Se curata cartofii , Se zdorbesc cartofi și se colectează piureul intr-un castron .
Adăugați sarea , parmezan și făină , și formati un aluat moale , dar nu lipicios
Intindeti" aluatul pe suprafata presarata cu faina intr-un cerc și împărțiți-l în felii cu
un cuțit .
La centrul de fiecare felie pune o bucată de brânză și un pic de șuncă
Rulati fiecare felie pe rand, dându-i forma un croissant .
Pune cartofii cornuri pe o foaie de copt acoperit cu hartie de copt si se coace în cuptorul
preîncălzit la 200 ° C timp de aproximativ 15 minute .
Prăjiti alternativ, cornurile în ulei fierbinte , să le rumenim și se scurge pe un prosop de
hârtie .
Serviti cornurile calde.
Pofta buna!
Etichete:
aperitive,
branza,
cornuri de cartofi,
parmezan,
sunca
Locația:
București, România
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu