2performant

sâmbătă, 25 aprilie 2015

Rulouri de vinete cu parmezan

 Rulada de vinete Parmigiana de

Ingrediente

  • Vinetele lung - 2
  •  roșii Decojite- 400g
  • Mozzarella- 200 gr
  • Oregano -1 crenguta
  • Ulei de masline extra virgin (EVO) - 4 linguri
  • Branza parmezan rasa - 50 gr
  • Catel de usturoi -2

Pregătire

Se încălzește un gratar, eventual, foarte bine incins.
Taiati destul de fin felii de vinete pe lungimea lor și punetile  pe grătarul incins si le rumeniti pe ambele parti.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin intr-o tigaie și se adaugă doi catei de usturoi zdrobiti.
Când uleiul începe să sfârâie, se adauga rosiile, se potriveste cu sare și se fierbe pana cand sosul a scazut.
Scoateți usturoiul din tigaie și paseaza sosul pentru al face mai bun; Se condimentează cu oregano.
Aranjați feliile de vinete la grătar pe suprafața de lucru bine arcuit, sare, se stropesc cu putin ulei, se întinde  si se pune puțina mozzarella tocata si se ruleaza.
Se transferă rulourile de vinete pe o tava de copt captusita cu hartie de copt unsa ușor, cu grăsime și sare, de asemenea.
Se presara rulourile cu parmezan ras.
Se coace  la 180 ° C  pentru aproximativ 10 minute sau până când rumenire.
Serviti rulourile pe un pat de sos de rosii.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu