Ingrediente
800 gr coaste de porc (costite de porc)800 gr cartofi1 buchet patrunjel
6 catei de usturoi
1 ardei iute (optional)
4 linguri ulei de masline
4 linguri ulei de masline
Pregătire
Curatati cartofii și ii feliati la o grosime de circa 1/2 cm.
Puneti cartofii într-o tava de copt unsa într-un singur strat de ulei.
Taie grosolan patrunjelul cu usturoi și ardei roșu (opțional).
Treceti coastele prinn plantele tocate, astfel încât acestea sa fie acoperite uniform.
Puneti peste cartofi în tava și răspânditi peste ele plantele tocate rămase pe suprafața de lucru.
Adăugați sare și ulei de măsline extravirgin.
Se coace la 180 ° C pentru aproximativ 40 minute sau când carnea va tinde sa cada dupa de os.
Serviti coastele cu cartofi care le însoțește imediat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu